Hoofddorp, The Netherlands

0031(0)6 36209623 info@hansstrik.nl

Wat heb ik gedaan

ervaringsmeterIk werk nu al bijna 20 jaar in de kleding industrie en ik heb een tal van verschillende werkzaamheden mogen verrichten, het is daarom best moeilijk om nu een naam te geven aan wat ik doe en hoe zo iemand genoemd wordt want in elk bedrijf werd mijn functie anders omschreven.

Ik heb inmiddels voor een aantal bedrijven mogen werken en heb daardoor veel kennis mogen vergaren op een breed vlak van het produceren van kleding.

Voor de laatste 7 jaar ben ik voor V&D werkzaam geweest als Technical Designer maar je had mij ook Productie Coordinator, product ontwikkelaar of en deze vindt ik zelf het meest passend Garment technologist kunnen noemen.

In het kort is een Technical designer / Garment technologist  iemand die zich bezig houdt met het behouden en optimaliseren van de pasvorm en maatvoering, op basis van richtlijnen van o.a. TNO, marktonderzoek en styling. Bewaakt de kwaliteit en workmanship van de artikelen en bewaakt het naleven van de door de overheid gestelde wettelijk eisen ten behoeve van het waarborgen van de kwaliteit en imago van het mode bedrijf.

Hieronder is een lijst te vinden van alle bedrijven waar ik tot nu toe gewerkt heb en de werkzaamheden die ik bij het bedrijf verrichte.
De namen hieronder zijn links naar de bijbehorende pagina’s op mijn website:

 

V&D BV. Amsterdam 2009 – 2016 Veel ervaring Veel ervaring Veel ervaring Veel ervaring
PCS BV Alphen aan den Rijn 2007 – 2009 meisje jongen dames heren
Salty Dog Amsterdam 2002 – 2007 baby meisje jongen heren
Tripper Jeans Weesp 2001 – 2002 dames heren
Farah LTD. Wittham  –  Engeland 1999 – 2001 dames heren
Jojo BV. Enschede 1997 – 1999 meisje jongen
Babytex BV. Losser 1997 – 1997 baby
Steps Dormael VTM. Haarlem 1993 – 1997 dames heren

 

Gewerkt in de categorie
Baby baby
Meisje meisje
Jongen jongen
Vrouw dames
Man heren